Erhvervsleasing 2018-01-15T12:30:50+00:00

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

For virksomheder og selvstændige er leasing af firmabil(er) en rigtig god og fornuftig løsning. Køb af bil eller varevogn er en stor og usikker post på firmabudgettet. Med en leasingaftale beholder du likviditeten i firmaet, du slipper for værditab og uforudsete udgifter, og du kan budgettere med en fast, månedlig udgift. Det giver ro og tryghed, så I kan koncentrere jer om arbejdet.

Erhvervsleasing er en relevant løsning, uanset om det drejer sig om leasing af en enkelt firmabil, eller I ønsker at samle samtlige firmaets biler i en leasingaftale.

Bemærk, at vi også tilbyder en splitleasingaftale, der er relevant, hvis du gerne vil bruge firmabilen i fritiden.

Dine fordele ved erhvervsleasing

  • Du beholder likviditeten i firmaet.

  • Du kender dine faste, månedlige udgifter.

  • Med en serviceaftale slipper du for uforudsete værkstedsudgifter

  • Altid nye eller nyere biler.

Kontakt os

Overvejer du erhvervsleasing, så kontakt os på mail salg@hebiler.dk eller telefon 21786465 og lad os sammen finde den løsning, der passer til netop jeres behov.

Vores biler

VORES MISSION

Vi vægter at have dig som kunde i centrum, skabe tryghed og finde den bedste løsning for dig uanset og det er Leasing, Finansiering eller et kontant køb af din næste bil. Vi vil rådgive dig om din næste store beslutning og deler gerne ud af vores viden.

LÆS MERE

Da vi har eget værksted tilknyttet kan vi også rådgive og dele ud af vores erfaring herfra. Så hold dig ikke tilbage. Ring eller kom ind forbi så sætter vi gerne tid af til en snak. Og husk vi giver kaffen.

Ring til os på tlf: 21 78 64 65 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde!

Skriv til os