Minileasing 2018-01-15T12:31:40+00:00

Minileasing

Minileasing for private og erhverv

Minileasing er løsningen til dig, der mangler en bil i en kortere periode, fra 30 dage til seks måneder. Det kan være, at du netop har solgt din gamle bil og venter på levering af den nye, eller måske er din bil til reparation. Det kan også være, at du bare for en periode har brug for den fleksibilitet, en bil kan give dig.

For erhvervskunder kan minileasing være en smart løsning i en periode. Det kan være mesters nye svend, eller virksomhedens nyansatte sælger, som skal have noget at køre i til en start. Igen kan der være mange gode grunde til, at man som virksomhed i en periode har brug for en (ekstra) bil – med al den tryghed, der ligger i en leasingaftale.

Dine fordele ved minileasing

  • Bindingsperioden er bare 30 dage, herefter kan leasingaftalen ophæves.

  • Der er ingen førstegangsydelse.

  • Prisen starter på 3.295 kr./mdr. moms og 1.200 km.

  • Forsikring, ejerafgift, service og reparationer er inkluderet i den månedlige ydelse.

  • Altid nye eller nyere biler.

Kontakt os

Minileasing henvender sig både til private og erhverv. Kontakt os på mail salg@hebiler.dk eller telefon 21786465 og lad os sammen finde den løsning, der passer til netop dit behov.

Vores biler

VORES MISSION

Vi vægter at have dig som kunde i centrum, skabe tryghed og finde den bedste løsning for dig uanset og det er Leasing, Finansiering eller et kontant køb af din næste bil. Vi vil rådgive dig om din næste store beslutning og deler gerne ud af vores viden.

LÆS MERE

Da vi har eget værksted tilknyttet kan vi også rådgive og dele ud af vores erfaring herfra. Så hold dig ikke tilbage. Ring eller kom ind forbi så sætter vi gerne tid af til en snak. Og husk vi giver kaffen.

Ring til os på tlf: 21 78 64 65 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde!

Skriv til os