Om os 2017-03-08T15:43:57+00:00

Om os

Hvad er vigtigt for dig?

For mange af vores kunder (måske også dig?) er det ofte disse to ting, der gør, at de vælger at lease frem for at købe deres bil:

For det første elsker vores privatleasingkunder glæden ved at køre i en særlig bil. Så let kan det siges. Den må gerne skille sig lidt ud, og valget falder ofte på biler i den dyrere ende af prisskalaen. Leaser man, kan man lettere tillade sig at udskifte bilen efter et par år, og dermed (gen)opleve glæden ved at sætte hænderne på et nyt rat og føle en ny motor spinde under sig.

For det andet er både vores privat- og erhvervskunder drevet af sund, økonomisk fornuft; de bryder sig ganske enkelt ikke om uforudsete, dyre værkstedsregninger og tab på deres investeringer. De værdsætter, at de kender den månedlige omkostning, og at de kan overlade bøvlet til andre (læs: Os).

Det giver mening! Og måske er det også derfor, at du har besluttet dig for (eller overvejer) at lease din næste bil?

Hos HE Leasing er vi få, men dedikerede medarbejdere, og vi har eget værksted. Vi er din leasingpartner, uanset hvor i landet, du bor – men er du fra Ringe eller omegn, har vi mulighed for at kredse lidt ekstra om dig. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg.

Så spørgsmålet er: Hvad er vigtigt for dig? Ring eller kig forbi os. Der er mange muligheder for at sammensætte en fordelagtig leasingaftale, så lad os sammen finde den bedste for dig.

Henrik Espensen
Ejer af HE Leasing

VORES MISSION

Vi vægter at have dig som kunde i centrum, skabe tryghed og finde den bedste løsning for dig uanset og det er Leasing, Finansiering eller et kontant køb af din næste bil. Vi vil rådgive dig om din næste store beslutning og deler gerne ud af vores viden.

LÆS MERE

Da vi har eget værksted tilknyttet kan vi også rådgive og dele ud af vores erfaring herfra. Så hold dig ikke tilbage. Ring eller kom ind forbi så sætter vi gerne tid af til en snak. Og husk vi giver kaffen.

Ring til os på tlf: 21 78 64 65 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde!

Skriv til os