Privatleasing 2018-01-15T12:32:42+00:00

Privatleasing

Vi tilbyder leasing til private

De fleste, der vælger at privatlease, elsker at køre i biler i den tungere ende af prisskalaen, fra 300.000 kr. og op. De holder af motorkraft, design og udstråling, og de værdsætter, at deres bil skiller sig ud fra mængden og ligger i en klasse for sig.

Hvis du har det på samme måde, så ring til os og lad os tale om dine ønsker, for mulighederne er mange. Din helt store fordel som kunde hos os er, at vi ikke er mærkebestemte. Det betyder, at du stort set kan vælge frit mellem markedets bilmærker og modeller. Vi strækker os langt for at imødekomme dine ønsker, og for at finde den mest favorable løsning til dig.

Dine fordele ved privatleasing

  • Lav førstegangsydelse i forhold til købsfinansiering.

  • Mulighed for en kort bindingsperiode.

  • Ingen risiko for værditab

  • Mulighed for service/reparations aftale

  • Forsikring incl. Kasko til attraktive priser

  • Vores privatleasingbiler er min. 36 måneder gamle. Det har den kontante fordel for dig, at registreringsafgiften kun er 0,5 % pr. mdr. For nyere biler stiger afgiften markant med 1 %.

Kontakt os

Overvejer du leasing som privatperson, så kontakt os på mail salg@hebiler.dk eller telefon 21786465 og lad os sammen finde den løsning, der passer til netop dit behov.

Vores biler

VORES MISSION

Vi vægter at have dig som kunde i centrum, skabe tryghed og finde den bedste løsning for dig uanset og det er Leasing, Finansiering eller et kontant køb af din næste bil. Vi vil rådgive dig om din næste store beslutning og deler gerne ud af vores viden.

LÆS MERE

Da vi har eget værksted tilknyttet kan vi også rådgive og dele ud af vores erfaring herfra. Så hold dig ikke tilbage. Ring eller kom ind forbi så sætter vi gerne tid af til en snak. Og husk vi giver kaffen.

Ring til os på tlf: 21 78 64 65 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde!

Skriv til os