Splitleasing 2017-03-08T15:42:20+00:00

Splitleasing

Splitleasing

Splitleasing er relevant for dig, der ønsker at bruge firmabilen privat i fritiden. Normalt beskattes man, hvis man benytter en erhvervsbil privat. Det undgår du med en splitleasingaftale.

Helt praktisk fastsættes der en procentsats for andelen af erhvervs- og privatkørsel. Du bruger måske bilen 80 % i erhvervsøjemed og 20 % til privatbrug.

Alle omkostninger så som leasingydelse, forsikring, vægtafgift og reparationer deles og betales efter disse procentsatser. Dvs. at man betaler 20 % af udgifterne til bilen af egen lomme, resten betales over firmaet.

Man skal blot være opmærksom på at justere procentsatserne, hvis man f.eks. skal på ferie, eller hvis forholdet mellem arbejds- og fritidsbrugen af bilen på anden vis ændrer sig.

Vi oplever, at der er mange, der ikke kender til denne leasingmulighed. Hvis du tænker, at det kunne være noget for dig, så skriv, ring eller kig forbi os. Vi vejleder gerne, så du kan træffe det helt rigtige valg.

VORES MISSION

Vi vægter at have dig som kunde i centrum, skabe tryghed og finde den bedste løsning for dig uanset og det er Leasing, Finansiering eller et kontant køb af din næste bil. Vi vil rådgive dig om din næste store beslutning og deler gerne ud af vores viden.

LÆS MERE

Da vi har eget værksted tilknyttet kan vi også rådgive og dele ud af vores erfaring herfra. Så hold dig ikke tilbage. Ring eller kom ind forbi så sætter vi gerne tid af til en snak. Og husk vi giver kaffen.

Ring til os på tlf: 21 78 64 65 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde!

Skriv til os